domingo, 12 de diciembre de 2010

A GRAN MURALLA NON ESTA EN CHINA, ESTIVO EN TABOADELA

Magnifico dia e campo de Taboadela en perfectas condicions pra o futbol. Retorno a un campo que estadisticamente sempre nos foi bastante esquivo. O Axou presentouse con 3 obxectivos primordiales; non perder (pra manter os catro puntos de ventaxa) non encaixar gol ( prolongar a racha de imbatibilidade da porteria, seria o sexto partido seguido, todo un record) e marcar un goliño pra ampliar as diferencias. Enfrente un bo equipo do Costela, que gustou moito, e o fin da tempada seguro vai estar nos postos altos. Na suas lineas probablemente algunhos dos xogadores con mais clase desta categoria.
Pra cumprir estes retos formaron como actores principales Marco, Javigal, Jaime, Abel, Tarrio, Fran, Casi, Victor, Marce,Carlos, Lolo. Na recamara pra dar a estocada final, Lucas, Xose, Hermi, John e Marcos. Dirixindo o encontro(zamorano) bastante ben, sin tarxetas nin problemas, mandou na segunda parte a Jaime e un contrario a arresto banquillero por diferencias de opinion.
video deberia haber iniciado musica, deixo asi, non teño ganas de comerme o tarro.

Radiografia do partido

min. 12 ocasion clara de lolo que penetra na area a pase de marce, e ante apresion dos defensas mete punteira dende 7.32m desviando o porteiro co pe ao corner. Este e rematado de cabeza por lucas pero bola sae fora (video)
min.30 gol anulado o Costela a saida dun corner por falta previa.

descanso escuso poñer resultado, e o de sempre nulos

min. 7 a mais clara do Axou, internada de lucas na area perseguido por varios defensas que consiguen meter o pe, pero o balon solto quedalle a un lolo que acompañaba a xogada, pero o seu remate, mordido, sae fora. (video pena de espontaneo)

min.14 falta sacada por jose manuel un dos millores do local, marco mete a mao, rebotando o balon no longueiro e ante dous dianteiros Carlos anticipase e logra salvar na misma linea de gol (v)

Co pitido final corner do Costela, cerrado e cando xa entraba arbitro pita falta dos dianteiros e o final. Salvados por la campana. Sexto partido sin gol. Historico. Resumir este partido e facil. Bo equipo do Costela que chocou ante unha telaraña defensiva e concentrada en todas as lineas, desde a dianteira hasta a porteria. Moi ben , moi serio o Axouxeiriños. Este mercores entrenamiento, e o Sabado na casa co Laias e dospois cea.
Outros resultados do Sabado:
Sta.Lucia-Boveda= 2-1 non puido dar a sorpresa os de amoeiro
Laias-Anduriña=2-2 despois de gañar no descanso 0:2 o laias empatou na segunda parte a base de lanzamentos de falta.

Breixo-StoDom.= 2-4 novo tropezo dos locais que permiten acercar os do club os postos altos.

Clasificacion prov. Stalucia 35 Axou 28 laias 26 Andu 26 stodomin 25 costela 24 boveda 15 na proxima clasificacion pode haber entre o segundo e o decimo 4 puntos dependendo dos resultados.