En total o final somos 24 participantes, SETE mais que no mundial.
Algunhos fixeronse de rogar, pero o final accederon.
Na lista, repetidores do anterior concurso do mundial, e novos fichaxes con unha seleccion moi variopinta.
Axouxos en activo en total 13 de entre los que destaca o campionisssimo Lamas que moitas voltas lle deu e foi o encargado de pechar o listado. Clasicos do concurso Tarrio, Xose, Marce,Hemi, Lolo, Casi, Javigal e estreando faceta Victor.
Jaime, subcampeon, atribuia seu exito ao seu retoño. Jorge nin corto nin perezoso decidiu presentarse desta volta en solitario, abandoando asi o regazo paterno, no que se presenta como a primeira confrontacion paterno-filial. Ollo que estes nenos teñen moita informacion ao manexar o internette. Volvera repetir o exito anterior?
Dous que deixan o equipo este ano tampouco querian perderse tal concurso. Ruben e Joseluis non fallaron a cita e volven estar presentes.
Tamen a participacion dos novos foi reseñable. Por primeira vez Bodegas, Orlando e Chayan meteronse no fregado.
Catro son os ex-axouxos que non perden o vinculo co equipo. Juankar, Suso volven as andadas e Diz e Xocas comenzan esta andaina.
Ademais coma novidade contamos cun futuro axouxo, proposta de fichaxe, xa introducido nas artes culinarias coma nas ludicas. Yago en cea e xogo presente.
Ademais coma novidade contamos cun futuro axouxo, proposta de fichaxe, xa introducido nas artes culinarias coma nas ludicas. Yago en cea e xogo presente.
A participacion femina de Mar, non nos fiemos, foi cuarta no Mundial, engadiuse Maite coma competencia. Finalmente eu.
En definitiva 24 concursantes.
Lembrovos que nun lateral do blog apareceran todolos resultados enviados, puntos que intentarei ir actualizando e a clasificacion.
A diferencia do mundial agora xa so tedes que enviar os resultados de cuartos, semis e final no seu momento. Ollo que so hai un dia de descanso asi que estade atentos. O ser poucos partidos tamen podedesme mandar os resultados por mensaje ou chamarme.
SORTE A TODOS ATA A CEA
No hay comentarios:
Publicar un comentario