martes, 5 de junio de 2012

PUNTOS ORDEN DO DIA; 2ªPARTE "SOCIABILIDADE"

Continuando cos puntos discutidos coma preparacion previa a cea final, a pasada cea no Monterrei en petit comite, abordaremos os temas que denominei "sociabilidade" relativos as relacions extradeportivas en concreto os postpartidos e ceas.
As propostas, debates e resolucions foron as seguintes:


Punto 8 "Asignacion constante pra o Postpartido" Tras tal rimbombante titulo non se oculta nada mais sinxelo que a reinversion do diñeiro recibido coma axuda gastalo co emisor. Dito en plata; a aportacion do Anduriña gastalo todo no Anduriña sen que vaia parar nada as arcas do equipo. A forma seria que unha cuota estable como fondo pra tomar algo o resto  a escote. Miña idea, aunque recoñezo, un pouco racana, e que, si os cafeteros contribuyen pra o equipo e pola xente que lle vai tomar ali algo. Un intercambio. Pero ali despois dos partidos casi sempre estamos os mesmos pelagatos, sin que a asistencia aumentara. Loxico me parece que se favorezcan desta situacion, quenes fagan no local acto de presencia e os propios patrocinadores. En votacion todos os ali presentes estiveron dacordo con esta proposta. Logo mais tarde ante un tesoreiro dubitativo, preocupado cas contas reflexionei, e penso que se pode facer unha partixa. A proporcion e as cantidades constantes que se iran sacando xa se veran en canto recibamos a asignacion. Claro eso so si recibimos subvencion.
Conclusion: Diñeiro do Anduriña parte minima pra o equipo resto en cuotas pra os postpartidos.


Punto 7 Restaurantes pra o ano, os que elixiu o Hermi, no chamado ano de crise. Bares, lugares caseiros como na casa, moita comida e prezos economicos.
Os restaurantes/bares elixidos son:
3 categorias:
Enxebres: Meigallo, Tostapa, Los Molinos, Las Vegas, Os Faroles
Caseiros: Galicia, Lucas e Anduriña
Intimos: Polo Dorado, Solinas, Agasallo, Bar de Mou.
Estes ultimos son de bocatas practicamente. A miña idea establecer coma fixos;
Apertura: Anduriña  Inverno; Meigallo   Final: Lucas
O resto iranse sorteando o azar, alternando intimos, enxebres e Caseiros cunha frecuencia de cada 3 partidos.
12 son en total agora, ou xa non, seguro que algun pecha mentras tanto.


Punto 10 "CARNET DE SOCIO CULINARIO"
Que significa e cal e o seu proposito? Seu valor e como rentabilizar? Formato e entrega? 
Definiremos o "Carnet de Socio culinario" como unha forma de premiar e incentivar a participacion dos axouxos nas ceas anuais preestablecidas. 
Xa que o Axouxeiriños convertiuse nunha asociacion, que coma fines principales ten a parte deportiva (equipo de futbol) ludica (concursos) tamen a parte culinaria debe ter cabida. Nas ultimas a asistencia foi indo a menos, un pouco como a dos partidos. Con tal de reavivar as ansias polas paperotas nocturnas, propoño a creacion dun carnet que premie aos que manteñen esta rama da ACDC activa.
O valor; 10euros a entregar quen queira o principio da tempada que ven.
Non deixa de ser un adianto pra o equipo que a principios sempre anda mal de diñeiro. A que tes dereito; en total hai 8 ceas establecidas que apareceran antes da tempada que ven que coma xa foi indicado nun punto anterior, son a maioria sitios elixidos polo Hermi, pra tempos de crisis. Cada cea ten un desconto de 2.5euros. Que significa eso? O final da tempada pode ser que aforres 10 euros si vas a todalas ceas ou si vas a mitade recuperas o diñeiro. Ou sexa o final faranse as contas. Formato non teño nin idea, xa o pensarei.
Non sei si me falta algo, pero mais ou menos. Sabado discutiremos.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

a cabeza non lle para o abel impresionante esta pior que eu que xa edicir

Anónimo dijo...

el terror del campo que buena jajaja
tan feo sera

abel dijo...

POIS SI TE QUEDACHES ANONADADO CON SEMELLANTE ARTIGO, NON CHE ESPERA NADA MAÑA, QUE ESO SI QUE VAI SER LITERATURA PURA LIRICA. QUE E ESO DE TERROR DO CAMPO?????

eivoueu dijo...

e quen e o javier????

eivoueu dijo...

e quen e yago???